Zlatá maska u anglických celebrit

28.11.2013 20:05

Zlatá maska u anglických celebrit

V populárním anglickém televizním seriálu „The only way is Essex“, kde bývá každý nový díl plynule realizován jeho hvězdou, Lauren Goodger obdivovala na Facebooku Zlatou masku...
To vyvolalo vlnu zájmu a... další reakce, které vyvolaly a bleskově zorganizovali v seriálovém díle Essex prezentaci, která se změnila v opravdovou show i díky přítomnosti britských celebrit – v opravdovou společenskou událost. 

Zlatá maska se stala hitem mezi ženami.

PROČ?


Velmi dobře působí proti vráskám, uhlazuje jemné linky, bělí a hydratuje, hloubkově zvlhčuje a zpevňuje pokožku, napravuje po slunečním záření. Rychle proniká hluboko do kůže, odstraňuje stárnoucí ztvrdlou pokožku a matné barvy. Vytváří vlhkou, bílou a zářivou kůži.

Zlatá maska je jedinečný produkt se širokou škálou aktivních složek, včetně mimořádných a drahocenných částic zlata.
Blahodárný účinek zlata je podporován intenzivně regenerujícími a vyživujícími účinky kolagenu i elastinu a také vitamínu B3, spolu s neobvykle silnými zvlhčujícími schopnostmi sodium PCA a kyseliny hyaluronové.

Navíc maska obsahuje extrakt z Aloe, bohaté na esenciální aktivní složky a vitamin E, který je známý svým antioxidačním účinkem.

Působení zlaté masky

  •     vynikající a dlouhotrvající hydratační účinek na pokožku
  •     při pravidelném používání regeneruje pokožku a redukuje hloubku a délku vrásek
  •     obnovuje pevnost a elasticitu pokožky
  •     oživuje a rozjasňuje pokožku
  •     navrací pleti mladistvý a zářivý vzhled

    Leone Battista Alberti
Dokud jsou ženy krásné, lidstvo nevyhyne.

další články najdete zde

body