,, NEMÁM CO NA SEBE ;-) ,,

20.09.2014 11:38

Tato oblíbená věta s povzdechem žen nad plnou skříní bývá součástí mnoha vtipů a veselých historek (nejen) u piva. Která žena nestála ráno před skříní a neříkala si: Jak to, že nevím, co si obléknout, když tady toho mám tolik? Tohle partner ani přítel nikdy nemůže pochopit;-)

No a co? Na tenhle neduh ale existuje účinný lék - stačí se vypravit na nákupy ;-)

Manžel se nečekaně vrátí domů a jeho žena, celá rozčilená, běhá nahá po bytě.
"Proboha, co to tu vyvádíš, proč běháš nahá po bytě?" ptá se manžel.
"A jak nemám běhat nahá po bytě, když nemám co na sebe?" odsekne žena.
"Ty nemáš co na sebe?" otevře muž skříň. "A tohle je co?

Jedny šaty, druhé šaty, třetí šaty, nazdar Franto, čtvrté šaty, páté šaty." ....

 

10 základních dílů dámského prádla

Spodní prádlo je faktem života. Jeho nákup ovšem nemusí být nutně úkolem. Přinášíme Vám 10 základních věcí, které každá žena potřebuje ve své zásuvce na spodní prádlo.

Je to to nejnutnější co Vám dá výborný podklad pro každý kousek oblečení ve Vašem šatníku. Bez ohledu na počasí či plánovanou aktivitu, Vám zmíněné díly spodního prádla vždy dobře poslouží. Užijete je ať se trendy mění jakkoliv jsou flexibilní a dokonalými šetřiči času. Pokud se budete držet našich rad, tak se Vám už nestane, že nebudete mít ten správný kousek prádla, který by jste si vzala pod své oblečení!

Bezešvá podprsenkaBezešvá podprsenka

Tyto podprsenky se hodí pod trička, upnuté topy nebo halenky z tenkých materiálů. Proto je jednou z nezákladnějších druhů podprsenek vůbec. Ve správné velikosti se Vám nikdy nestane, že by se Vám zařezávala nebo vytvářela nevzhledné hrbolky pod oblečením.

 

Tělová podprsenkyTělová podprsenka

Pokud chcete obléci bílé nebo hodně světlé oblečení je pro Vás tato podprsenka nepostradatelná. Mnoho lidí si myslí, že tělová a béžová jsou stejné, ale pro každého je to jinak. Tělové podprsenky by měly co nejlépe vystihovat Váš přirozený odstín pleti.

 

Podprsenka s nastavitelnými ramínkyPodprsenka s nastavitelnými ramínky

Ne všechno Vaše oblečení má souměrný střih. Často se objevují topy s hluboký výstřih předního i zadního dílu. Abyste podprsenku dokonale ukryla pod takové topy, je důležité mít v šatníku právě podprsenku s nastavitelnými ramínky. Není přeci nic nevkusnějšího, než když z pod úžasného topu s velmi vykrojenými zády vykukuje zapínání podprsenky.

 

Bezešvé kalhotkyBezešvé kalhotky

Když přijde řeč na kalhotky, jsou základním stylem kalhotky bezešvé. Nezáleží jaký střih upřednostníte, jestli klasický nebo tanga. Jediné na čem záleží je, že jsou bezešvé. Nic nenaruší Váš celkový vzhled jako viditelné švy rýsující se z pod perfektně padnoucích kalhot.

 

Tělové punčochové kalhotyTělové punčochové kalhoty

Punčochové kalhoty jsou nyní stejně důležité a módní tak jako byly před 40lety. Jsou k dispozici v mnoha provedeních a jsou téměř nutností v každé kanceláři, neboť Vám i v zimě dodají nádech opálení.

 

Černé punčochyČerné zesílené punčochy

Dokážete si představit podzim a zimu bez černých zesílených punčoch? S nimi totiž můžete používat letní šaty i v podzimní a zimní období. Punčochy Vaše nohy nejen zahřejí, ale také je opticky prodlouží a zeštíhlí.

 

Podvazkový pás a punčochyPodvazkový pás a punčochy

Tyto dva díly spodního prádla jsou popsány dohromady, neboť jdou ruku v ruce. Jejich spojením vzniká sexy komplet, který podtrhne Vaši krásu a svůdnost.

 

Síťované punčochySíťované punčochy

Vždy šik, trendy a hlavně v módě. Síťované punčochy jsou nejlepším způsobem jak přidat trošku koření do každodenní garderoby. Nejdůležitější věc kterou byste si měla pamatovat je - čím menší oka tím lépe.

 

Stahovací prádloStahovací spodní prádlo

Uhlazuje, zpevňuje a dodává tělu perfektní tvar přesýpacích hodin bez jakékoliv námahy. Nejlepší stahovací prádlo je takové, které je krásné a praktické zároveň. Různé typy stahovacího prádlo se hodí pro různé příležitosti, oblečení i různé typy postav.

 

ŽupanŽupan

Pro zakončení tohoto příspěvku jsme si nechali právě župan. Měkoučký, heboučký župánek. Je to nutnost v každém ženském šatníku. Využijete ho při polehávání s knihou v ruce, na dovolené, nebo prostě jen po ránu, když potřebujete zaběhnout před dům pro noviny. Vhodný župan je jednoduchý, hebký a slušivý.