Víte co je DETOXIKACE?

10.11.2013 19:59

Už v části NEBOJTE SE CÍTI ZDRAVĚ

je zmínka:

,,Naše tělo má schopnost sebeobnovy - pokud mu to tedy sami umožníme, vyslyšíme jeho varování a dopřejeme mu čas a klid na zotavenou. Pakliže ho nevyslyšíme, nemá jinou možnost, než něco a někde ,,vypnout,,.

Máte někdy pocit, že se necítíte dobře, nejste ve své kůži, ale přesto se necítíte nemocní? 

Pravděpodobně jde o intoxikaci organismu. Je to stav, kdy se v našem těle nahromadí toxické látky z prostředí, ze stravy či ze vzduchu a organizmus si s nimi neví rady.

Tělo má sice od přírody danou schopnost se s částí toxických látek vypořádat a využívá k tomu "detoxikační" orgány - játra, ledviny, plíce, střeva, ale i kůži a lymfatický systém, ale v průběhu let je naše tělo zatěžováno neuvěřitelným množstvím nepotřebných škodlivých či dokonce jedovatých látek, jež nemohou být vždy vyloučeny, takže se musí někde usadit. Pokud ho občas nepročistíme ( neprovedem údržbu), nebudou tyto orgány fungovat správně.

Ve chvíli, kdy své tělo zbavíme jedovatých látek, dáváme mu prostor k vlastní regeneraci

DETOXIKACE omlazuje, zvyšuje imunitu, dodává energií, snižuje celulitidu, redukuje váhu a mnoho dalšího...a tím, že pročistíme orgány jsou játra, poté následují střeva, ledviny a kůži jako vylučovací orgán, bude to znát i na našem stavu.

Detoxikace navrací zdraví, energii i vitalitu.

  • Přináší úlevu od celé řady zdravotních potíží, posiluje jejich vnitřní energii a vitalitu.
  • Zbavuje špatné nálady, mírní deprese a různé psychické potíže.
  • Je to jeden z nejlepších způsobů, jak se rychle dostat do psychické i fyzické pohody....

Detoxikace (a očista střev) jsou pomocníky při překonání našich vytrvalých nepřátel, jakými jsou: zácpa, nadýmání, únava, kožní problémy – výsledkem je, že díky tomu získáme mnohem více energie...a tu přece chceme!

Zdroj zde

 

další články najdete zde